Hovedgrupperne evaluerer hvert år et aldersintegreret tværfagligt forløb, som afspejler skolens værdier og pædagogik.

Her kan du læse de tre evalueringer fra 2016.

PAPKASSEBY

Yngstes evaluering

Vi kunne konstatere at ”De passive” formåede at tage initiativ og ansvar for projektet.
”De styrende” havde svært ved at give slip og kørte lidt parallelløb, hvor hver lavede hvad de selv havde lyst til. Denne gruppe havde brug for voksenguidning for at projektet skulle lykkedes.
Læs evalueringen her

SPOTLIGHT

Mellemstes evaluering

Hvert år holder Vejle Kommune en børne- og unge festival. I år var der 10 års jubilæum. Friskolen har deltaget aktivt i festivalen de seneste 5 år med enkelte klasser, med hele mellemste hovedgruppe, med forestillinger, med happenings, udstillinger og med huskunstner.

Årets tema var Hjerne og Hjerte Læs evalueringen her

EU FORLØB

Ældstes evaluering

Ugen havde flere forskellige mål:
– At give børnene en større faktuel viden om EU’s historie, opbygning, geografi.
– At træne børnenes aktive deltagelse i demokratiske forhandlingsprocesser i en
”modelorganisation” sammenlignelig med EU.
– At bevidstgøre om hvilke processer, der ligger bag de beslutninger, der tages i store internationale
organisationer.
– At engagere gennem anderledes arbejdsformer.
Læs evalueringen her