Mød UU-vejlederen

Sefka Avdic

UU-vejleder

Email: sefav@vejle.dk

Vejle Friskole er tilknyttet den kommunale ungdomsuddannelsesvejledning.
I slutningen af 7. klasse gennemgås ungdomsuddannelserne.
Disse repeteres i efteråret i 8. klasse, hvor der også er Skills-stafet og deltagelse på uddannelsesmesse. I foråret er der også et forældremøde om ungdoms-uddannelserne og en uddannelsesuge, hvor eleverne besøger 2 forskellige ungdomsuddannelser. De påbegynder også her deres uddannelsesplan. Endvidere deltager de også i DM i Skills.
I slutningen af 8. klasse vælges om man vil en uge i brobygning eller i erhvervspraktik i 9. klasse, og de begynder at søge praktikplads.
I 9. klasse gennemføres praktik eller brobygning og uddannelsesplanen færdiggøres. I 9. klasse deltager eleverne også igen i DM i Skills.
I 8. og 9. klasse foretages løbende vejledningssamtaler for de unge, hvor man kan være bekymret for det videre uddannelsesforløb.

Læs mere på:

og find oplysninger om muligheder på uddannelsesguiden:
www.ug.dk